Üzleti célú bevándorlás

ÜZLETI CÉLÚ BEVÁNDORLÁS

 Külföldi természetes személy vagy társaság mindenféle, a külföldi minőséggel kapcsolatos korlátozás és hatósági engedély nélkül alapíthat Magyarországon céget. Az is lehetséges, hogy egy külföldi a saját maga által alapított gazdasági társaságban munkát vállaljon. Természetesen ha  egy Európai Unión kívüli állampolgár a saját magyar cégében akar Magyarországon munkát vállalni, akkor szüksége van  magyar tartózkodási  engedélyre és magyar munkavállalási engedélyre is. Ha  társaság tulajdonosa, vagy ügyvezetője megkapta  a magyarországi tartózkodási engedélyt akkor családtagjai család egyesítésre hivatkozva kérhetik a magyarországi tartózkodási engedélyt.

 

A CÉG ALAPÍTÁS MENETE

Magyarországon több különböző társasági formában lehet társaságot alapítani. Munkatársaink mindegyik társasági forma megalapításában és működtetésében  tapasztaltak. Ha bármilyen társaság alapításával kapcsolatos kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot.

BANKSZÁMLANYITÁS

Minden magyarországi  cégalapításnál szükség van arra, hogy a cég bankszámlát nyisson egy magyar banknál. Ehhez a társaság ügyvezetőjének Magyarországra kell utaznia! Ha Magyarországra történő  beutazáshoz az ügyvezetőnek meghívólevélre van szüksége akkor azt cégünk beszerzi. Ha igényli segítenek Önnek a magyar bankszámla megnyitásában is.

SZÉKHELYBIZTOSÍTÁS

Minden magyar cégnek szüksége van arra, hogy Magyarország területén bejegyzett székhelye legyen. Irodánk illetve szerződött partnerei  a legtöbb magyarországi megyében tudnak székhelyet biztosítani. A székhelybiztosítás szolgáltatásunk része, hogy valamennyi a cég nevére érkezett levelet  3 napon belül továbbítjuk a Megrendelő részére.

ÜZLETI TERV

Ha egy külföldi által frissen alapított társaság  Európai Unión kívüli munkavállalót kíván foglalkoztatni, akkor a munkavállalási engedély kérelmezésekor a társaság üzleti tervét is mellékelni kell. Ha igényli irodánk munkatársai elkészítik Önnek az üzleti  tervet.

ÁRAK

Munkavállalás célú tartózkodási engedély

(Tartózkodási engedély + Munkavállalási engedély)

790 € + Áfa

Tartózkodási engedély családegyesítés céljából

790 € + Áfa

Tanulmányi célú tartózkodási engedély

(Study Visa)

550 € + Áfa

Adókártya beszerzése

Add some more info about this item...

80 € + Áfa

TB kártya beszerzése

Add some more info about this item...

80 € + Áfa

Engedély hosszabbítás

380 € + Áfa

Please reload